Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

Instruksjoner for å lage vakre char siu pannekaker, alle elsker å spise

TRẦN THỊ CẨM ĐIỀU | 12/05/2023
Leter du etter en eksotisk, men likevel deilig rett?
Char siu kjøtt er en rett med iøynefallende farger, attraktive smaker og fyldig marinade. Ofte spist og bearbeidet til  deilige retter  som char siu-dumplings, char siu-nudler,  stekt ris med char siu,... I tillegg er char siu-ruller også elsket av mange mennesker på grunn av deres dekorative form. vakre og deilige smak.

1Ingredienser for å lage char siu pannekaker
400 g magre chips
1 hvitløk
1 lilla løk
2 kyllingegg
50 g hvetemel
700 ml fersk melk
70 g kål i skiver
1 paprika
Krydder: Eddik, Char siu marinade, sukker, olje, pepper, salt...
Godt tips:
– Når du velger å kjøpe magre chips, bør du velge stykker med knallrosa farge, fast og elastisk kjøtt. Spesielt ingen merkelig lukt.

2Hvordan lage char siu roll pannekaker

Trinn 1 Forberede ingredienser
Den magre chipsen som kjøpes, vaskes med vann og deretter  vaskes med eddik og salt for å gjøre kjøttet renere og smakfullere. Paprika vaskes og skjæres i tynne skiver. Rødløk og hvitløk tas bort skrelles og knuses.

Trinn 2 Behandling av røyekjøtt
Etter at kjøttet er rent, ta det ut i en bolle. Ha så sjalottløk og hvitløk i en bolle, tilsett 1 ss eddik, 1 ss matolje, 1 ts pepper og 60 g char siu saus og bland godt. Etter 20 minutter ved marinering av kjøttet, ha matolje i en panne plassert på middels varme, tilsett kjøttet og stek til det er jevnt gjennomstekt. Skjær til slutt kjøttet i tynne skiver.
Trinn 3 Behandling av char siu-pannekaker
Forbered en ren bolle, ha 2 kyllingegg i en bolle, tilsett deretter 700 ml fersk melk, 50 g mel, 25 g sukker og bland blandingen godt, og tilsett til slutt pandanbladfarget vann for å farge kaken. Sett en oljet panne og sett den på middels varme, tilsett melet og dekk formen jevnt, etter at kaken er stekt, slå av varmen og ta ut kaken.

Deretter legger du skivet røye siu, paprika, kål på toppen av kaken og ruller den sammen. Kutt deretter i passe store biter og begynn å nyte.

Trinn 4 Ferdig produkt
Pannekaker rullet med char siu med iøynefallende dekorasjon, attraktiv aroma og attraktive farger. Når du spiser, krydres xáchar siu-kjøttet etter smak, blandet med søtheten fra pannekaker og grønnsaker gjør retten enda mer deilig.

3 Nyt
Pannekaker med char siu kjøtt har en deilig aroma sammen med en iøynefallende og attraktiv dekorasjon. Den harmoniske blandingen av smaker av røye og pannekaker har skapt en uimotståelig deilighet for retten. Dette vil være en ideell rett for deg å underholde familie og venner i helgene.

Artikkelen ovenfor er informasjon om hvordan du lager deilige og rike char siu pannekaker.

Diskutere om dette emnet
Všechny produkty

Handlevogn