Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

Hvordan lage stekt biff med løk, mykt og raskt

TRẦN THỊ CẨM ĐIỀU | 12/05/2023
Stekt biffløk er en deilig rett som er veldig populær i vietnamesiske familiemåltider. La oss se hvordan du lager denne deilige og raske retten i artikkelen!
Hvordan lage stekt biff med løk
Trinn 1 Forberede ingredienser

Vask biff, skjær i tynne skiver, bare spis og ha det i en bolle. Løk, du skrellet, kuttet areca.

Trinn 2 Stek biff

Sett en panne på komfyren, du legger oksekjøttet i og stek med krydderne, inkludert 1 ss matolje, 1 ts krydder, 1/2 ts MSG, 1 ts salt på høy varme, til biffen er kokt, tilsett 4 ss filtrert vann. Stek til kjøttet har redusert vannet, og ta det deretter over på en tallerken.

Deretter bruker du den samme pannen til å surre kjøttet igjen, tilsett 1 ss matolje, når oljen er varm, tilsett løken og fres i ca. 1 minutt, tilsett deretter 1 ts krydder og fres på høy varme i 2 minutter minutt.
Trinn 3 Ferdig produkt

Etter at løken er stekt, senk varmen, tilsett oksekjøttet og surr det sammen med løken i ytterligere 3 minutter til slutt.

2Hvordan lage sautert biff med løk og tomat
I tillegg til de 2 hovedingrediensene, biff og løk, kan du legge til modne tomater kuttet i areca-nøtten og stek for å øke den syrlige smaken, biffen er mør og deilig.

3Hvordan lage stekt biff med løk og gulrøtter
Forberede
20 minutter behandling
20 minutterFor
3-4 personer

Ingredienser til stekt biff med løk og gulrøtter
500 g biff

1 gulrot

1 løk

1 hvitløk

1 bit ingefær

1 liten selleri

Krydder: Matolje, østersolje, sukker, salt, revet pepper, mononatriumglutamat, krydder

Hvordan lage stekt biff med løk og gulrøtter
Trinn 1 Forberede ingredienser

Etter å ha kjøpt biff, vasker du den, skjærer den i tynne skiver og legger den i en bolle. Skrell hvitløken, fjern skallet fra ingefæren, vask den og finhakk den.

Gulrøtter skrelles, vaskes og kuttes i lengder eller former etter ønske. Løk, du skrellet, vasket og deretter kuttet i areca-form. Selleri, du skjærer av røttene, vasker og skjærer deretter i biter som er omtrent 4-5 cm lange
Trinn 2 Mariner biff

Du legger i en bolle med biff 1 ss krydder, 1 ts sukker, 1 ss matolje, 1/2 del finhakket hvitløk, 1/2 del finhakket ingefær, 1/2 ts MSG, bland godt. La marinere i ca. 20 minutter til tilsett krydderne før steking.
Trinn 3 Stek biff

Du setter en panne på komfyren med   1 ss matolje, når oljen er varm legger du oksekjøttet i og rører i ca 1 minutt, og legger det så på en tallerken.

Deretter legger du i pannen som nettopp har sautert kjøttet 1 ss matolje, når oljen er varm, tilsetter du hakket ingefær og hvitløk og steker til dufter. Fortsett å legge til gulrøtter og sautere med krydder, inkludert: 1 ss østerssaus, 1/2 ts sukker, 1 ts krydder, 1 lite filtrert vann.

Rørstek gulrøttene i 4-5 minutter, tilsett deretter løken og rør rundt i ca 2-3 minutter.

Når løken akkurat er stekt, tilsetter du det stekte oksekjøttet og steker det på høy varme,  krydder det etter smak og tilsetter så selleri og rører en gang til for å slå av komfyren.

 

 

Diskutere om dette emnet
Všechny produkty

Handlevogn