Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

La oss vise frem våre talenter med deilig stekt tofu med hvitløkssaus

TRẦN THỊ CẨM ĐIỀU | 12/05/2023
Tofu med hvitløkssaus er rik, stimulerer smaken, bare å spise en gang vil huske for alltid. La oss vise frem talentene dine med deilig stekt tofu med hvitløksaus i henhold til følgende oppskrift.
Tofu  er en kjent mat, valgt av mange husmødre for å bli behandlet til mange forskjellige  retter som:  dampet tofu, stekt tofu med kjøtt,   stekt tofu med sitrongress og chili,... la oss prøve varianter i dag. , endre litt krydder for å ha stekt tofu med hvitløkssaus for å behandle hele familien!
1Ingredienser til stekt tofu med hvitløkssaus
2 stykker tofu

Hvitløk, chili

Krydder: fiskesaus, sukker, chilisaus, spiseolje

2Hvordan lage stekt tofu med hvitløkssaus
Trinn 1 Forberede ingredienser
Tofu vaskes, kuttes i firkanter og dreneres. Skrelt hvitløk, finhakket. Skålløk kuttet av røttene, kuttet i små biter.

Trinn 2 Stek tofu
Sett kjelen på komfyren, du bør velge en non-stick panne slik at bønnene ikke blir knust ved steking. Når pannen er varm, heller du matolje i den og stek tofuen på lav varme til tofuen er gyllen på begge sider, og ta den deretter over på en tallerken.

Trinn 3 Fullfør retten
Du setter pannen på komfyren, tilsetter finhakket hvitløk og chili og freser til dufter. Tilsett så 1,5 ss fiskesaus, 1,5 ss sukker, 1 ss chilisaus, rør godt, når blandingen koker, tilsett stekt tofu.

Rør med hendene slik at krydderne blir jevnt absorbert på begge sider av tofuen. Dryss til slutt løkløk i, rør godt og slå så av ovnen.
Trinn 4 Ferdig produkt
Hell ut de varme bønnene på en tallerken, kan brukes som drikke til brødrene eller spise med ris er også veldig deilig. Hva venter du på uten å gå på kjøkkenet for å vise frem talentet ditt med en gang!

3 Nyt
Stekt tofu med hvitløkssaus har ingredienser som er lett å finne og en veldig enkel måte å lage på, bare noen få trinn og du vil ha denne attraktive og riskrevende retten for hele familien. Tofu dynket i hvitløkssaus og servert med varm ris, det er ingenting som ligner det.

Den deilige stekte tofuen med hvitløkssaus er ekstremt enkel og lett å lage med bare noen få trinn, du kan fullføre denne retten. Ønsker deg suksess!

Diskutere om dette emnet
Všechny produkty

Handlevogn