Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

Slik lager du sprø, smakfull stekt kylling med saltet eggesaus, behandle hele familien i helgen

TRẦN THỊ CẨM ĐIỀU | 12/05/2023
Hvordan lage stekt kylling med saltet eggesaus, sprø og deilig, å underholde hele familien i helgen er ikke for komplisert, la oss finne ut gjennom denne artikkelen.
Med kylling vil vi kunne lage ekstremt deilige retter.. Denne paragrafen,

1Ingredienser for å lage stekt kylling med saltet eggesaus
1 kg kyllingvinger
500 g potetmel
40 ml sake
30 ml sesamolje
30 ml ingefærjuice
100 g saltet egg
40 g peanøttsmør
Krydder: Sukker, soyasaus, utdanningsolje
Godt tips:
– Når du velger kyllingvinger, bør du velge vinger med hudfarge litt gul eller beige, skinnende, uten fjær, dette er ferske kyllingvinger.
– Du bør ikke velge hvite eller veldig lyse kyllingvinger, fordi dette ikke er smakfulle kyllingvinger, som kan ha blitt bløtlagt i vann. Er det små grå og svarte flekker på vingene kan dette være mugg, du bør ikke kjøpe disse kyllingvingene.

2Hvordan lage stekt kylling med saltet eggesaus
Trinn 1 Forberede ingredienser
Etter å ha kjøpt kylling, vasker du den med salt og rent vann, og tømmer den deretter. Når det gjelder saltede egg, tar du eggeplommene, vasker dem med alkohol, skyller deretter med vann og tørker.
Trinn 2 Mariner kyllingvinger
Etter at kyllingvingene er drenert, legger du kyllingvingene i en stor bolle for å marinere. Du tilsetter igjen 80 ml soyasaus, 40 ml sake, 30 ml sesamolje, 30 ml ingefærjuice, bland deretter godt og la kyllingvingene trekke krydderet i ca. 30 minutter. Etter 30 minutter med marinering av kyllingen, rull kyllingen gjennom potetmelet.

Trinn 3 Stek kyllingvinger
Du setter pannen på komfyren og tilsetter ca 300ml matolje. Når oljen er varm legger du kyllingen i for å steke, du steker til kyllingen er gyllen, så tar du den ut. Deretter legger du kyllingen i og fortsetter å steke i ca. 1-2 minutter, du tar ut kyllingen og vi har stekt ferdig kyllingen.
Trinn 4 Lag saltet eggesaus
Etter at de saltede eggene er drenert, knuser du dem i små biter. Deretter setter du pannen på komfyren for 40 g usaltet smør, 100 g knuste saltede egg og maler dem jevnt. Deretter tilsetter du ca 1 ss sukker og fortsetter å blande godt, så vi er ferdig med saltet eggesaus.

Trinn 5 Ferdig produkt
Du legger de stekte kyllingvingene i den saltede eggesausen og rører godt. Du rører til kyllingvingene er dynket i saltet eggesaus, du kan slå av komfyren, så vi har ferdig stekt kyllingvingene med saltet eggesaus.

3 Nyt
Stekte kyllingvinger med saltet eggesaus med bare disse enkle trinnene. Sprøstekte kyllingvinger blandet med saltede egg bidrar til rettens deilige og fete smak. Hvis du i helgen ikke vet hva du skal lage mat for å behandle familien din, vil dette være et godt valg.
Diskutere om dette emnet
Všechny produkty

Handlevogn