Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

Hvordan lage kjølig soursop-te, kjøl ned på sommerdager

TRẦN THỊ CẨM ĐIỀU | 12/05/2023
Leter du etter en drink for å kjøle ned kroppen?
Soursop er en deilig frukt, som inneholder mange næringsstoffer og vitaminer som er bra for kroppen. Vanligvis vil denne frukten bli spist direkte eller laget en smoothie for forfriskning. Imidlertid er vaniljesaus-eple-te med en harmonisk søt og sur smak ekstremt populær i nyere tid og gjør ungdom spesielt glad i den.

1Ingredienser for å lage vaniljesaus-eple-te
1 syresop
50 g tørket te
15 ml kumquat juice
Krydder: Sukker, salt
Godt tips:  For å lage den perfekte vaniljesaus-eple-te, må du vite hvordan du velger deilig vaniljesaus-eple, du bør velge fruktene med en avlang form, rund kropp, elastisk og glatt skall.

2Hvordan lage soursop-te
Trinn 1 Behandling av vaniljesaus
Når vaniljesaus eple er kjøpt, kuttes det i skiver og skrelles deretter av skallet. Deretter skiller du vaniljesaus-eplefrøene og tar bare kjøttet. Til slutt legger du 350 g sukker og 5 g salt i vaniljesaus-eplekjøttet og blander godt, lar marinere i ca. 20 minutter.
Trinn 2 Lag te og lag sukkervann
Først forbereder du en ren kjele, tilsetter 300 g sukker, 5 g salt med 300 ml filtrert vann og setter den på komfyren med middels varme. Når vannet koker opp, fortsett å røre til blandingen er helt oppløst og skru av varmen når den tykner.

Deretter tilsetter du 50 g te blandet med 1,5 l kokende vann og trekker i 10 minutter, og filtrerer den deretter gjennom en sil for å få te.

Trinn 3 Behandling av soursop-te
Du legger 150 g vaniljesaus-eplekjøtt, 60 ml sukkervann, 15 ml juice, 15 ml te i glasset og rører i drikken. Til slutt legger du til is for å gjøre drinken mer velduftende og deilig

Trinn 4 Ferdig produkt
Soursop-te med iøynefallende gul farge, aromaen av te er også ekstremt attraktiv. Fremfor alt gjør den søte og sure smaken av vaniljesaus eple kombinert med den svake bitterheten av te og aromaen av kumquat dem enda mer deilige og unike.

3 Nyt
Soursop-te med deilig smak, iøynefallende farge og ekstremt kul vil være en ideell drink på en sommerdag. I tillegg kan du også ta dem med på piknik med familie og venner for å nyte deiligheten.

Artikkelen ovenfor er informasjon om hvordan du lager deilig og forfriskende vaniljesaus-eplete på en sommerdag.

Diskutere om dette emnet
Všechny produkty

Handlevogn