Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

Regler

Når du besøker nettstedet vårt godtar du disse vilkårene. Nettstedet forbeholder seg retten til å endre, modifisere, legge til eller fjerne noen del av vilkårene og betingelsene for bruk når som helst. Endringer trer i kraft umiddelbart etter publisering på nettsiden uten forvarsel. Og når du fortsetter å bruke nettstedet, etter at endringene i vilkårene og betingelsene er lagt ut, betyr det at du godtar disse endringene.
- Denne nettsiden brukes kun til å gi produktinformasjon, vi er ikke produsenten, så kommentarene som vises på nettet er kundenes personlige meninger, ikke våre.
– Du må registrere en konto med autentisk informasjon om deg selv og må oppdatere dersom det er endringer. Hver besøkende er ansvarlig for sitt eget passord, konto og aktivitet på nettet. Videre må du varsle oss når kontoen din er åpnet uten autorisasjon. Vi påtar oss ikke noe ansvar, direkte eller indirekte, for skade eller tap forårsaket av at du ikke overholder regelverket.
- Under registreringsprosessen godtar du å motta reklame-e-poster fra nettstedet. Deretter, hvis du ikke ønsker å fortsette å motta e-post, kan du velge bort dette ved å klikke på koblingen nederst i en kampanje-e-post.
2. Godta ordre og pris
- Vi forbeholder oss retten til å nekte eller kansellere bestillingen din uansett årsak når som helst. Vi kan be om flere telefonnumre og adresser før vi aksepterer bestillinger.
– Vi er forpliktet til å gi den mest nøyaktige prisinformasjonen til forbrukerne. Noen ganger oppstår det imidlertid fortsatt feil, for eksempel hvis produktprisen ikke vises riktig på nettsiden eller prisen er feil, vil vi kontakte deg for instruksjoner eller kansellering av ordre fra sak til sak. Det er for deg. Vi forbeholder oss også retten til å avslå eller kansellere enhver bestilling enten den er bekreftet eller betalt for.
3. Varemerker og opphavsrett
- Alle immaterielle rettigheter (registrert eller uregistrert), informasjonsinnhold og all design, tekst, grafikk, programvare, bilder, video, musikk, lyd, oversettelser av programvaren, kildekoden og den underliggende programvaren er alle vår eiendom. Hele innholdet på nettstedet er beskyttet av opphavsrettsloven i Vietnam og internasjonale konvensjoner. Opphavsrett er forbeholdt.
4. Juridiske rettigheter
- Vilkårene, betingelsene og innholdet på denne nettsiden er underlagt lovene i Vietnam, og den kompetente domstolen i Vietnam vil løse eventuelle tvister som oppstår fra uautorisert bruk av denne nettsiden. 
5. Retningslinjer for personvern
– Vår nettside tar informasjonssikkerhet på alvor og bruker beste praksis for å beskytte informasjonen og betalingene dine. Din informasjon under betalingsprosessen vil være kryptert for sikkerhets skyld. Når du har fullført bestillingsprosessen, går du ut av sikker modus.
- Du må ikke bruke noe program, verktøy eller annen form for å forstyrre systemet eller endre datastrukturen. Nettstedet forbyr også strengt distribusjon, spredning eller promotering av aktiviteter som tar sikte på å forstyrre, ødelegge eller infiltrere systemets data. Krenkende enkeltpersoner eller organisasjoner vil bli fratatt alle rettigheter og vil bli tiltalt for loven om nødvendig.
- All transaksjonsinformasjon vil bli holdt konfidensiell, men i tilfelle forespørsel fra rettshåndhevelse vil vi bli tvunget til å gi denne informasjonen til rettshåndhevelsesbyråer.
6. Endre, kanseller transaksjoner på nettsiden
Kunden har uansett rett til å avslutte transaksjonen dersom følgende tiltak er iverksatt:
- Returner varer som er mottatt, men som ikke har blitt brukt eller nyter noen fordeler av slike varer (i henhold til bestemmelsene i returpolicyen).
Všechny produkty

Handlevogn