Siêu khuyến mãi giảm giá sốc

Politikk

Takk for interessen og for besøket på nettsiden. Vi respekterer og er forpliktet til å beskytte personvernet ditt.
Personvernerklæringen vil forklare hvordan vi mottar, bruker og (under visse omstendigheter) avslører din personlige informasjon.
Å beskytte dine personlige data og bygge tillit er svært viktig for oss. Derfor vil vi bruke navnet ditt og annen informasjon relatert til deg i samsvar med innholdet i personvernreglene. Vi samler kun inn nødvendig informasjon knyttet til kjøps- og salgstransaksjonen.
Vi vil beholde opplysningene dine så lenge det er påkrevd ved lov eller for andre formål. Du kan få tilgang til nettstedet og nettleseren uten å måtte oppgi personlige opplysninger. På det tidspunktet er du anonym og vi kan ikke vite hvem du er hvis du ikke er logget inn på kontoen din.
1. Innsamling av personlig informasjon
- Vi samler inn, lagrer og behandler informasjonen din for kjøpsprosessen og for påfølgende meldinger knyttet til bestillingen, og for levering av tjenester, inkludert visse personopplysninger: merkevare, navn, kjønn, fødselsdato, e-post, adresse, leveringsadresse , telefonnummer, faks, betalingsdetaljer, kortbetalingsdetaljer eller bankkontodetaljer.
- Vi vil bruke informasjonen du har oppgitt til å behandle bestillinger, levere tjenester og informasjon forespurt gjennom nettstedet og på din forespørsel.    
- Videre vil vi bruke slik informasjon til å administrere kontoen din; verifisere og gjennomføre nettbaserte transaksjoner, identifisere besøkende på nettet, undersøke demografi, sende inn informasjon inkludert produkt- og tjenesteinformasjon. Hvis du ikke ønsker å motta noen av markedsføringskommunikasjonene våre, kan du melde deg av når som helst.
- Vi kan videreformidle navn og adresser til tredjeparter slik at de kan levere til deg (for eksempel til en kurer eller leverandør).
- Bestillingsopplysningene dine oppbevares av oss, men av sikkerhetsgrunner kan vi ikke publisere dem direkte. Du kan imidlertid få tilgang til informasjonen ved å logge på kontoen din på nettet. Her vil du se dine bestillingsdetaljer, mottatte og sendte produkter, og e-post-, bank- og nyhetsbrevdetaljer som du abonnerer på.
- Du er forpliktet til å holde dine personopplysninger konfidensielle og har ikke lov til å avsløre dem til tredjeparter. Vi påtar oss ikke noe ansvar for misbruk av passordet dersom dette ikke er vår feil.
– Vi kan bruke dine personopplysninger til markedsundersøkelser. Alle detaljer vil bli skjult og kun brukt til statistikk. Du kan nekte å delta når som helst.
2. Sikkerhet
- Vi tar passende tekniske og sikkerhetsmessige tiltak for å forhindre uautorisert eller ulovlig tilgang eller tap eller ødeleggelse eller skade på informasjonen din.
- Vi råder deg til ikke å gi betalingsopplysningene dine til noen via e-post, vi er ikke ansvarlige for eventuelle tap du kan pådra deg ved å utveksle informasjonen din, kunder via internett eller e-post.
– Du bruker absolutt ikke noe program, verktøy eller annen form for å forstyrre systemet eller endre datastrukturen. Det er strengt forbudt å distribuere, spre eller oppmuntre til aktiviteter for å forstyrre, ødelegge eller infiltrere dataene til nettstedets system. Ethvert brudd vil bli fratatt alle rettigheter og vil bli tiltalt for loven om nødvendig.
- All transaksjonsinformasjon vil bli holdt konfidensiell, men i tilfelle forespørsel fra rettshåndhevelse vil vi bli tvunget til å gi denne informasjonen til rettshåndhevelsesbyråer.
Vilkårene, betingelsene og innholdet på denne nettsiden styres av lovene i Vietnam og gjennomgås av domstolene i Vietnam.
3. Kundefordeler
- Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger, har rett til å be oss om å rette feil i dine data uten kostnad. Du har rett til når som helst å be om at vi slutter å bruke dine personopplysninger til markedsføringsformål.
Všechny produkty

Handlevogn